Siste nytt

Bil med i konkurransen dagens bilde. Bildet skal være tatt søndag 19. november og tema er fritt. Bildene som kommer inn juryeres av vår egen jurygruppe og vinnerbildet blir vist på medlemsmøtet og fotografen får en print av sitt bilde i premie. Last opp bildet ditt HER.


Tønsberg Kamera Klubb sin første lange tur etter covid gikk til York. I alt 17 ivrige fotografer reiste av gårde. De fleste dro søndag 17. september og returnerte søndag 24. september, stappfulle av nye inntrykk.

På medlemsmøte 30. oktober ble den uformelle konkurransen "Sjokoransen" kunngjort. I oktober har det vært arrangert turer til York og Horten. Bildene som kom inn ble juryert av Jernbanens fotoklubb.

Vi inviterer betalende medlemmer av Tønsberg Kamera Klubb til å delta på ny utstilling på Kilden Kino med tema "Mennesker i bybildet". Det er totalt 38 bilder på utstillingen, 33 liggende og 5 stående bilder i A3 format. Bildet må være tatt av den som deltar.

Blir bildene dine uskarpe, for mørke eller for lyse? Skulle du ønske du viste mer om hvordan du stiller inn kamera og hvordan blender, lukker og ISO påvirker hverandre? Kanskje er er komposisjon noe du er litt usikker på? Hvordan skal du få det beste utsnittet av det du skal ta bilde av?

Lenkene for innlevering av bilder på klubbens hjemmeside nå er åpne hele tiden; det er de samme lenkene som brukes hver måned. Dette har Styret valgt for å slippe å lage nye lenker på hjemmesiden. Det er forskjellige lenker til de forskjellige konkurransene. Ingen bilder innlevert etter fristen kan påregnes å bli med i gjeldende konkurranse.