Siste nytt

Første runde av NM er nå juryert og Tønsberg Kamera Klubb sitt medlem Arne Aronsen tok bronsemedalje på to av sine bilder i klassen Kulturlandskap/Urbant landskap.

For andre gang setter Tønsberg Kamera Klubb i gang med turene som heter "Fire årstider". Det vil si at vi besøker samme sted 4 ganger i løpet av ett år. Første runde blir tirsdag 16. april kl 1800. Vi møtes på parkeringsplassen ved Havnegata i Åsgårdstrand.

I forbindelse med den nye utstillingen på gangbrua, kontaktet mediegruppa Tønsberg Blad og fikk dem til å lage et lite artikkel om utstillingen. Fokuset ble påskeaktivitet, og kom på trykk onsdag i påskeuka.

Første lørdag i påsken inviterte medlemmene Kari Elisabeth Espelang og May Britt Sørensen til blåveistur i Essoskogen. 11-12 fotografer stilte opp utstyrt med kamera, diverse objektiver, lamper og liggeunderlag. Med blikket festet på bakken gikk turen innover i skogen.

Ny utstillingen med tema Gjenspeilinger/speilbilder er nå på plass på gangbrua mellom Tønsberg brygge og Kaldnes. Utstillingen består av 12 store bilder 100x70 cm.

17. mars gikk turen til Kjærrafossen, Lardal i Vestfold. 13 forventningsfulle medlemmer fra klubben møtte opp for å bli med på fototur denne søndagen. Det var hyggelig at det også var et par nye medlemmer som ble med oss.

Tema for Kveldens bilde i mars var I byen, og det kom inn i alt 29 bilder. Vinner ble Tone Gry Løn med bildet Stor opplevelse.

Dagens bilde i februar skulle tas den 2. mars. Jury for dagens bilde var som vanlig Tønsberg Kamera Klubb sin egen jurygruppe.

På medlemsmøte i mars ble den uformelle konkurransen "Sjokoransen" kunngjort. Siden medlemsmøtet denne måneden kom litt tidlig pga påske, var det kun en spontantur til Tønsberg som inngikk i sjokoransen denne måneden.