Medlemsmøte i april

24.04.2024

Medlemsmøte i april avholdes i Semsbyhallen mandag 29. april kl 1830.

Foto: Kari E Espeland 

Kveldens foredragsholder er Kari E Espeland som kommer for å snakke om konkurransebilder. 

Med temaet "Veien fra kamera til konkurranse" vil vi se og lære litt om hva et godt konkurransebilde er.  Kari har stor erfaring med både nasjonale og internasjonale konkurranser, så her gleder vi oss til mange flotte bilder og gode tips.

I forbindelse med temaet "konkurransebilder" kommer vi til og presentere en nyvinning av en workshop. 

I mai f¨år vi besøk fra York fotoklubb. Dette er noe Turgruppa har jobbet mye med, så denne kvelden vil de presentere for oss hva som skjer rundt besøket. 

I pausen serveres det kaffe, kaker kan kjøpes og stemningen rundt bordene er alltid hyggelig og inkluderende. Her er det bare å møte opp.

Tema for kveldens bilde er Konkurranse, og du kan levere inn ditt bidrag her. Tema for Kveldens bilde fremover ligger på siden "Bilder fra turer".

Dersom du har vært med på en av våre turer i Åsgårdstrand og Bugårdsparken, husk å sende inn til Sjokoransen. Alle som er med på turer kan levere inn ett bilde fra turen. Send inn og du kan stikke av med deilig sjokolade i premie.

Vi skal kåre "Dagens bilde", som for øvrig skal tas søndag 20. april. Send inn ditt beste beste bilde her. Vinneren får print av sitt bilde. 

Har du lyst til å vise bildene dine uten å måtte presentere dem selv? Send inn min 5 max 10 bilder til Tre på rad, via vår hjemmeside så er det kanskje nettopp dine bilde vi kan få se på neste møte.