Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Grunnleggende opplærings videoer Lightroom Classic cc

Print i Lightroom 

Disse  videoene er kun på Engelsk

https://www.adobe.com/no/ 

1

Opplæringsprogrammer designet for å lære deg grunnleggende om Adobe Lightroom Classic CC. Denne opplæringen introduserer deg til Lightroom Classic-grensesnittet.

 


2

Lær hvordan du får bildene dine inn  i

Adobe Lightroom Classic CC.


3

Bruk av collections, flagg og rangeringer for å organisere bildene dine i Adobe Lightroom Classic CC.


4

Redigering av bilder i Develop module

Få frem det beste i bildene dine med noen grunnleggende redigerings trinn i Adobe Lightroom Classic CC.


5

Hopp mellom Adobe Lightroom Classic CC og Photoshop CC når du redigerer bildene dine.


6

Forenkle eksport og utskrift fra

Adobe Lightroom Classic CC.


7

Del bildene dine til sosiale medier direkte fra

Adobe Lightroom Classic CC.


8

De mest vanlige spørsmål om

Adobe Lightroom Classic CC.

  • Hvordan endrer jeg navn på en fil eller mappe?
Velg et bilde i biblioteksmodulen, åpne Metadata-panelet og rediger feltet Filnavn. Hvis du vil endre navn på flere bilder samtidig, velger du dem og klikker på knappen til høyre for feltet Filnavn i Metadata-panelet. I dialogboksen Gi nytt navn velger du et nytt navn for forhåndsinnstilt eller opprett ditt eget. For å gi nytt navn til en mappe, Høyreklikk (Windows) eller Kontroller + klikk (macOS) mappenavnet i Mappepanelet og velg Gi nytt navn.

  • Hva betyr det når et spørsmålstegn vises på en av mine mapper?
Disken som inneholder mappen er ikke tilkoblet, mappen er ikke der Lightroom Classic forventer at den er, eller mappenavnet er endret utenfor Lightroom Classic. I Mappepanelet i biblioteksmodulen, Høyreklikk (Windows) eller Kontroll + klikk (macOS) mappen og velg Finn manglende mappe.

 

  • Hvorfor kommer ikke nye filer automatisk opp i Lightroom Classic?
Lightroom Classic er ikke klar over filer lagt til i en mappe eller endringer på stasjonen din utenfor Lightroom Classic. For å oppdatere en mappe i Lightroom Classic for å vise alle filene som er for øyeblikket i den mappen på stasjonen, høyreklikk mappenavnet i Mappepanelet og velg Synkroniser mappe.

 

  • Hvordan lager jeg mapper og flytter bilder mellom mapper i Lightroom Classic?
For å opprette en mappe, Høyreklikk (Windows) eller Control + klikk (macOS) en eksisterende mappe i Mappepanelet og velg Opprett mappe på innsiden. Dette skaper en mappe på stasjonen din også.Dra bilder fra biblioteksmodulets rutenett til den nye mappen i Lightroom Classic. Filene flyttes også automatisk på stasjonen din.

 

  • Hvordan sletter jeg filer og mapper i Lightroom?
Når du sletter bilder fra en samling i Lightroom Classic, fjernes dem bare fra samlingen, ikke fra stasjonen eller fra Lightroom Classic. For å fjerne et bilde fra Lightroom Classic, gå til mappen i mappen Mapper som inneholder bildet. Velg bildet i bibliotekets modulrutenett og trykk på Slett-tasten. Velg Fjern for å fjerne bildet fra Lightroom Classic, men hold det på stasjonen din. Velg Slett bare fra Disk hvis du er sikker på at du vil slette bildet fra stasjonen din også. For å fjerne en mappe fra Lightroom Classic, Høyreklikk (Windows) eller Control + klikk (macOS) mappen i Mappepanelet og velg Fjerne. Mappen er fjernet fra Lightroom Classic, men er fortsatt på stasjonen. For å slette mappen fra stasjonen, gå til stasjonen og slett mappen manuelt.

 

 

https://www.adobe.com/no/

1 thought on “Grunnleggende opplærings videoer Lightroom Classic cc

Legg igjen en kommentar