Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Fra Vandring langs Akerselva – 10.09.22


Turen startet litt vått og grått fra Teknisk museum. Medlemmer fra Oslo Kameraklubb møtte opp der, og de var flere enn oss. Utover dagen ble det litt bedre vær.
Det ble en utrolig innholdsrik tur, det var mye å se langs Akerselva. Det var veldig godt tilrettelagt for vandring, og vi opplevde både mye fin natur, fosser i hopetall og eldre fabrikkbygninger som var blitt rustet opp igjen. Motiver var det nok av.
Mange morsomme episoder oppstod underveis. Oppå ei bru traff vi på et brudepar som ble fotografert. Under ei bru hang det ei huske, og den måtte jo prøves selv om den hang midt ute i elva. Det ga en smitteeffekt, så det ble i hvert fall to forsøk til mens vi var der. Dattera til en stortingsrepresentant prøvde seg, og i og med at vi tok bilder, ga hun oss visittkort slik at vi kunne sende bildene til henne.
Vi fikk oss litt lunsj hos Baker Hansen, og etter hvert dro flere og flere hver til sitt. Litt stive og støle etter å ha vandra i over ei mil, tok vi bussen tilbake til Teknisk museum.
Du verden for en tur. Vi har mye å takke de hyggelige medlemmene i Oslo kameraklubb for. De ga oss en uforglemmelig opplevelse, med mye fotografering og masse latter.
Vi håper flere av dere blir med på neste tur. Dere er garantert mange flotte opplevelser.