Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Info fra TKK møte i Mai

 

Da gikk siste medlemsmøte før sommerferien av stabelen mandag kveld. Det var ca 35 medlemmer som ville få med seg et variert og spennende program.Kveldens høydepunkt var selvfølgelig Knut Fonn sitt foredrag om «Streetfoto». Knut leverte virkelig👊 og avsluttet «vår-sesongen» til terningkast 6.

 
 


Vi delte ut NSFF sine «Hederlig Omtale» for NM høsten 2021 til våre dyktige fotografer, Geetha Rasalingam og Kari Espeland🥇.

Artur Pardo og Gunnar Haug fikk også, men var ikke tilstede i går.

.

Sjokoransen denne gangen var resultatet av Macro-workshop med Kari Espeland og turen til Botanisk Hage. TKK sin juryeringsgruppe kunne fortelle om fantastiske bidrag og

førsteplassen gikk til Jorun Fjellanger sitt bilde «Spiral»🏆


En sterk andreplass gikk til Ole Johan Frogner med bilde «Botanisk Hage»

 

Begge ble belønnet med deilig sjokolade….TKK sin turgruppe informerte om planene fremover og kunne fortelle, til stor glede blant alle de fremøtte, at det blir aktivitet gjennom HELE sommeren…..😎 Her er det bare og melde seg på etterhvert som det blir lagt ut info (både på Facebook og hjemmesiden)


 

Etter litt info om hva som skjer rundt klubben ellers, så ble alt avsluttet med Kveldens Bilde. Hele 22 innleveringer gjorde at vi fikk se mange gode bilder. En flott avsluttning på en hyggelig kveld.På vegne av styret i TKK vil jeg ønske alle medlemmer en riktig god sommer⛱☀️ og håper på å se dere alle sammen til høsten igjen

😀