Fotograf: Anders Lillebø - Årets bilde 2022 - Bjørn i silhuett


Medlemsmøte i september avholdes i Semsbyhallen mandag 25. september kl. 1830. Medlemsmøte for august ble en fotofest av de sjeldne, med hele 56 besøkende medlemmer. Ingen grunn til at september blir annerledes.

Bil med i konkurransen dagens bilde. Bildet skal være tatt lørdag 9. september og tema er fritt. Bildene som kommer inn juryeres av vår egen jurygruppe og vinnerbildet blir vist på medlemsmøtet og fotografen får en print av sitt bilde i premie.

Del to av NM i foto NM i Foto er er nå åpent for innleving. Du må være medlem i Norsk selskap for fotografi, NSFF, og bosatt i Norge eller være norsk statsborger, for å kunne delta. Hver autor kan totalt levere inn 12 bilder. Autor velger selv under hvilke tema og klasser bildene leveres inn. Alle bilder, også papir, leveres via egen ...

Alle artikler