Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Innlevering av bilder til sykehus-utstillingen

Sykehuset i Vestfold er glade for at vi lyser opp med bilder hos dem og det nærmer seg en ny utstilling der. I høst brukte vi bilder fra en tidligere klubbkonkurranse for raskt å komme i gang i den nye avtalen. De 46 fotografiene henger i 3. etg., poliklinisk avd på øre-nese-hals. 

I mars setter vi opp ny utstilling og ønsker ordinær innlevering av bilder fra medlemmene. Tema blir «Tre». Det gis åpning for tolkninger, det kan blant annet være tre, mengden 3, eller f eks 3 sekunder. Men husk hvor bildene skal henge, unngå bilder som kan være støtende.

Utstillingskomiteen oppfordrer stadig nye medlemmer om å sende inn bilder, sjansen er lik for alle hvis innleverte bilder holder kvalitet og er innenfor tema. En ekstern jury velger ut bildene som kommer med.

På sykehuset har vi 38 rammer i liggende format og 6 rammer i stående format. Bildene printes i A3-størrelse. Fra en bildefil i formatet 28,6 x 40,7

 Følg tekniske krav som beskrevet under «innleveringer» på hjemmesiden og last inn maks 4 bilder. Hver deltaker kan få med maks 2 bilder på sykehuset. Utstillingen vil på den måten gi plass til 22 fotografer eller flere. 

Jury:  Molde Kameraklubb.

Innleveringsfrist: Søndag 9. februar. kl 23.59

Ikke noe egenandel

Tkk tar printkosnaden

Innleverings link

Standarder for innsending
Beskjering /crop
Bildeformat
28,6 x 40,7
Bildstørrelse
min 2400 pixler.filstørelse ikke over 10mb
Filnavn
Author-Bildenummer-Tittel
Eks: «Ola Normann-1-Elg i solnedgang.jpg»
Maks ant. bilder
4


Foto på hjemmesiden: Kari E. Espeland. Tittel «Glade gubbers regndans».

Mvh utstillingskomiteen v/Erik Tandberg og Kristin B. Flote