Innsending Fotografiets dag – frist 23. mai.

Har du lyst til å stille ut bildene dine på Fotografiets dag?

Fotografiets dag er en festdag for hele familien, med utstillinger, foredrag og aktiviteter for alle; familier, fagfolk, kunstnere og amatører. Arrangementet foregår både utendørs og innendørs. Hovedattraksjonen under Fotografiets dag er den store utendørs utstillingen. I 2016 hadde Fotografiets dag 5700 besøkende. I år er det tiårsjubileum, og Fotografiets dag arrangeres både 19. og 20. august, med hovedvekt på søndag 20. august. Det er denne dagen den Juryerte utstillingen skal vises.

Du inviteres til å sende inn bilder til den juryerte utstillingen. Du kan delta med inntil ti bilder, og motiv velges på fritt grunnlag. Bildene bør vise en tematisk sammenheng selv om de ikke nødvendigvis er en serie. Bildene velges ut av en fagjury som ser etter bilder med visuell kvalitet. Juryen står fritt til å velge de bildene som skal vises.

http://www.preusmuseum.no/Utforsk-museet/Arrangementer/Fotografiets-dag-2017/Juryert-utstilling-2017

TKK har hatt med deltagere tidligere. For å friste våre medlemmer til å være med denne gangen, så sponser klubben inntil 20 print totalt, resten blir spleiselag.