Damene i TKK med storeslem!

Veldig moro å se at TKK og i særdeleshet damene gjorde det meget skarpt i Hønefoss Nasjonale.

Det ble hele fire Hederlig omtale til Kari Elisabeth Espeland, Kari Gunn Mathisen Tveito, Kirsten Henriksen (pluss 1 antatt) og Rita Ronander (pluss 1 antatt). Eneste mannlige med antatt var Hans Ertzeid Mathisen. Gratulerer med praktfull innsats.

rita-ronander-ho

 

 

 

 

 

(Sunset – Rita Ronander)

Resultatene fra NSFF jubileumskonkurransen har som kjent også kommet. Her ble det 3.plasser, 1 HO og 15 antatte til deltagere fra klubben. Gratulerer til Gunnar Bye (3. plass), Hans Ertzeid Mathisen (3. plass + 2 A), Bjørn Normann jr (HO + 2 A), Bjarke Anderson (2 A), Kari Gunn Mathisen Tveito (2 A), Kari Elisabeth Espeland (2 A), Bjørgulf Brevik (2 A), Kurt Evensen (1 A) og Svein Halmrast (1 A).