Vinner av kveldens bilde i februar

06.03.2024

Styret i Tønsberg kamera klubb, har etter ønske fra medlemmene gjort en endring i hvordan Kveldens bilde skal presenteres på klubbens hjemmeside.  Frem til nå har man valgt å vise kun de 5 beste plasseringene, for å redusere terskelen for å delta. Dette ser man ikke har hatt den ønskede effekten. Vi vil nå presentere de 10 beste bildene i stort format og med plassering. Resterende bilder som er sendt inn vil ikke vises på hjemmesiden. Bilder som blir levert etter fristen blir ikke med i konkurransen.

Fremover vil den i styret som har ansvar for Kveldens bilde sende resultater til Mediegruppa i løpet av 3 dager. Mediegruppa vil så legge ut resultatene i løpet av inneværende uke. Det vil si at det går maks 6 dager fra medlemsmøte til publisering på hjemmesiden. Når hjemmesiden er oppdatert vil det også legges ut link på Facebook og bilder deles på Instagramkontoen til klubben. 


Tema for Kveldens bilde i februar var Frost. Det ble delt førsteplass på Kveldens bilde i februar mellom Anders Lillebø med bildet Frossen såpeboble...

... og Kari Espeland med bildet Nesoddbåten i frostrøyk.

3. plass Gunnar Haug med Rimfrost og Haukugle

4. plass Øystein Nermo med bildet Frossen svane

5. plass Ulf Haraldsen med bildet Bading i frostrøyk

6. plass Nina Inghelm med bildet Frosne lefser smaker fortreffelig

7. plass Ole Johan Frogner med bildet Bading i frostrøyk

8. plass Knut Lepsøe med bildet Frost

9. plass John Harald Frøen med bildet Frost

10. plass Knut Erik Skrei med bildet Naturens isball