Velkommmen til vår nye hjemmeside

28.08.2023

Velkommen til våre nye hjemmeside! Siden ble åpnet på medlemsmøtet 28. august 2023. Vi håper du vil bli fornøyd når du har gjort deg kjent. Innholdet er i utgangspunktet det samme som tidligere, men sidene, menyene og oppsettet er noe annerledes enn hva du er vant til. Utdatert informasjon er fjernet. Vi har også omorganisert noe for å gi deg en bedre opplevelse.

Vi tatt et bevisst valg når det gjelder bakgrunnsfarge med tanke på at bilder skal vises enda bedre enn tidligere. En mørk bakgrunn vil fremheve bildet, og fargene i bildet oppleves mer korrekt. Vi har også hatt fokus på at det skal være likt oppsett, skrift/størrelse og bildestørrelse på innlegg som ligger på sidene.

Kalender og klubbaktiviteter skal være lett synlige i den nye menyen vår. Det er egne linker på disse sidene som fører deg videre. Klikker du på kalender, aktiviteten eller konkurransen/innleveringen du ønsker mer informasjon, vil du få opp den informasjon du har behov for.  Det er kun OM TKK som har undermenyer.

Vi har valgt en mal for hjemmesiden med fast meny synlig på venstre siden i PC-versjon, dette slik at du  enkelt kan skifte mellom de forskjellige menyvalgene. I versjon for telefon, vil du finne menyen øverst på siden. Klikker du på logoen til Tønsberg Kamera Klubb, vil dette føre deg til hovedsiden.

Det vil bli oppdateringer av informasjon på hjemmesiden i tiden fremover, men oppsettet kommer til å være som nå. 

Hovedbildet på hjemmesiden vil skiftes noen ganger pr år, og det vil informeres om konkurransen i egne innlegg på forsiden. Den som har fått æren av å ha det første forsidebilde på vår nye hjemmeside, er vinneren av årets bilde i 2022 - Anders Lillebø. 

Velkommen! 

Hilsen Styret og Mediegruppa