Tur til Bugårdsparken i Sandefjord

18.04.2024

Tur i april i regi av turgruppa, går til Burårdsparken i Sandefjord, søndag 21. april  

Foto: Knut Erik Skréi

Bugårdsparken ligger i Sandefjord, og er et stort parkanlegg som inneholder en rekke aktivitets- og idrettsanlegg, tur og rekreasjonsområder. Det er mulighet for mange fine runder i Bugårdsparken. Den klassiske runden «rundt Dammen» er en drøy kilometer. Les mer om parken her. Parken har mange fotomuligheter å by på, bl.a ender, svaner og andre ville fugler, dam/vannspeil, fontene, idretts-anlegg og mye mer.

Foto: Margrete Bonden

Rundt i parken er det er satt opp felles griller som kan brukes av alle, husk å ta med grillkull selv dersom du vil grille. Det er bord og benker i området.

Vi møtes på parkeringen ved Stadionveien kl. 12.00.

Kom da vel, og la oss sammen nye en vårdag i Burgårdsparken. 

Vi ønsker at de som er med på våre turer, men ikke leverer inn bilder til konkurransene, kan vise frem alt det fine som skjer på turene våre. Vi har egen link under Konkurranser/Innleveringer som heter Bilder fra turer, hvor alle som er med på turen kan laste opp bilder for å vise stemning og fotomotiver. Her kan du også sende inn mobilbilder. Les mer om dette her.

Vi håper du vil sende inn ditt bilde, slik av vi kan vise bilder fra flere medlemmer. Bildene vil brukes for å lage innlegg på hjemmesiden, Facebook og Instagram i etterkant av gjennomført tur.

Sjokoransen som er en uformell konkurranse i forbindelse med turer, så husk å sende inn ditt bilde her også dersom du ønsker å vinne sjokolade.