Medlemsmøte i mars

13.03.2024

Medlemsmøte i mars avholdes tidligere enn normalt pga påske. Møtet blir i Semsbyhallen mandag 18. mars kl. 1830.

Foto: Line Grelland 

Kveldens foredragsholder er Toralf Sandåker som vil holde et spennende foredrag om gatefoto. Vi vil bl.a få se flotte bilder fra Tokyo. Han vi også snakke litt om foto og juss.

Toralf bor i Tønsberg, (f. 1954) er ansvarlig redaktør i Fotomag med mangeårig erfaring fra fagpresse, forlag, fotografi og teknologivirksomheter.

Han utga boken «Se med kamera» i 2013. Tidligere teknisk redaktør i tidsskriftet Fotografi fra 2001 til 2019. Startet digitalmagasinet Fotomag i 2016. Med orkesterplass til utviklingen av bildeverktøy og teknikker, tester han kontinuerlig kameraer, objektiver og annet fotoutstyr.

Siden 2007 medlem av EISA-juryen som årlig kårer de beste produktene internasjonalt. Han har fotografert med film siden barndommen, jobbet profesjonelt med digitale bilder i mer enn 30 år, og ennå ikke tatt sitt beste bilde. 

I tillegg blir det det masse bilder i forbindelse med  Dagens bilde, Sjokoransen og Kveldens Bilde. Husk å sende inn bilder innen tidsfristen. Tema for Kveldens bilde er I byen. Her har du en fin mulighet til å få tilbakemelding på ditt bilde uten at andre vet hvem som har tatt bildet. Prøv da vel! 

Vi håper mange tar turen til Sem, og gleder oss til å se mange hyggelige medlemmer og venner. Ta gjerne med en venn som kan se hva vi gjør på våre klubbkvelder.