Innbydelse til workshop - Ørneredet

03.12.2023

Foto: Anders Lillebø

Tønsberg Kamera Klubb er stolte av å kunne tilby sine medlemmer muligheten av å være med på workshopen -  Ørneredet.

Vi har reservert plass hos selveste Jostein Hellevik som er kjent fra NRK serien Fotobonden.

Vi drar opp søndag 14, januar og satser på å være i Dalen på ettermiddag/kveld. Der blir vi godt tatt imot med fyr i peisen og middag.

PANORAMA OG HIMMELSKJULET

Dagen etter er det grytidlig opp. Vi blir kjørt til våre respektive skjul. Så er det «Game on» frem til det blir mørkt igjen. Vi blir hentet og kjørt ned til gården. Vi drar hjem på mandag 15. januar ettermiddag/kveld.

For å kunne tilby noe for alle, har vi reservert plasser i disse skjulene Panorama og Himmelskjulet. Her har du de beste mulighetene for spektakulære ørnebilder. Himmelskjulet og Panorama er to ørneskjul som byr på gode fotomuligheter med nydelig belysning. Her kan du få både glittersnø og råtøffe basketak. Både hønsehauk og havørn kan tidvis komme foran linsene. Det er feste for stativhode i begge skjulene. Det er også egne luker for store filmkamera. Skjulene har oppvarming og eget do-avlukke.

Utstyrsmessig, er det optimalt med objektiver med lengre brennvidde, hvis du vil tett på. For mer miljøbilder kan f.eks 70-200mm være ganske optimalt.

Transporten opp til skjulene tar ca 10 minutter fra gården på skuter og det anbefales godt vintertøy.

Pris på PANORAMA & HIMMELSKJULET: 3050,-/pers inkl overnatting med mat (middag, frokost, matpakke),

ØRNEFOTO ER FULLTEGNET - men du kan sette deg på venteliste.

LYKKELAND 

Her finner du massevis med nøtteskriker, ekorn, småfugl og tidvis er det innom både lavskriker, elg, rådyr,  grevling, røyskatt, snømus og mår. Vinterstid er Lykkeland et nydelig sted med postkortmotiver på rekke og rad. 

Utstyr: Her kan alt av objektiver passe, avhengig av hva det er du skal fotografere. I skjulet er det ferdige løsninger for feste av stativhoder, så stativ behøves ikke. Skjulet har varme med gassovn og avlukke med dobøtte.

Transport til Lykkeland går med skuter fremt til døra.

Pris på LYKKELAND: 2350,-/pers inkl overnatting med mat (middag, frokost, matpakke),

Inkludert i prisen er også reiseleder og kyndig veiledning av vår egen premierte naturfotograf Anders Lillebø.

Foto: Anders Lillebø 

Hvis du vil være med MÅ du gjøre følgene:

  1. Send mail til post@tonsbergkameraklubb.no hvor du skriver : Hei. Jeg vil gjerne være med på Workshop Ørneredet. Jeg vil melde meg på (her skriver du ørne-skjul eller Lykkeland)
  2. Frist for påmelding er 14. desember
  3. Etter påmelding får du en innbetalingsforespørsel på kr 1000.- Den må betales kjapt. Dette bekrefter at du har fått plass. Dette beløpet er bindende og blir ikke tilbakebetalt ved avbud.

Det vil arrangere en egen kveld med forberedelser og info for alle påmeldte.

Vi håper dette faller i smak for mange.