Tkk promoviraju ljepote Vodica i Dalmacije – (TKK fremmer skjønnheten av byen Vodice og Dalmatia)

TKK på tur til  Kroatia

 

Uten navn

 

Oversettelse av det som står i linken :http://www.infovodice.com/35-vijesti/5581-norveski-fotografi-promoviraju-ljepote-vodica-i-dalmacije.html


«Magien og skjønnheten i Dalmatia er godt kjent i verden . Det er denne skjønnheten de vil nyte de 20 fotograf medlemmene i Tønsberg kamera Klubb fra Norge , som i dag kom til Vodice Hotel Punta.

-I Vodicama skal bo de i syv dager , og i denne tiden vil vi besøke de nærliggende øyene , Split , Primosten og Zadar – sier Knut Fonn leder av Tønsberg Kamera Klub , en av de eldste fotoklubbene i Norge .

– Medlemmene har tatt ferie i Vodice og vil sammen bruke området området rundt og fotografere disse flotte stedene. Etter hjemkomsten til Norge vil bildene fra Kroatia bli publisert på våre nettsider, Facebook-sider og Instragram profiler. Vi planlegger en utstilling av fotografier som vil bli sett av mange innbyggere i byen Tønsberg, med sikte på å fremme byen og Kroatia – forteller Knut Fonn til slutt.»

Oversatt av :Svein Johan Lindstad