Medlemsmøte 27. mai – to kvinnelige fotografer presenteres

Medlemsmøte den 27. mai står i gatefotografiets tegn. Det presenteres to kvinnelige fotografer fra denne fotosjangeren; Vivian Maier og Astrid Westvang. Førstnevnte kjenner kanskje mange allerede – bestselger av fotobøker etter sin død og oppdaget ved en tilfeldighet. Sistnevnte er mindre kjent og fra Larvik, behersker streetphoto til fulle. Hun ønsket ikke å komme selv, men har gitt tillatelse til å vise sine bilder, og har nedskrevet kommentarer til bildene.

Kveldens bilde er med tema «det feires». Innsending av bilder innen fredag 24. mai kl. 21.00

Emnefelt merkes:         KB-270513

Filnavn merkes:           KB-270513-fornavn_etternavn-bildetittel

sendes til tonsbergkameraklubb@gmail.com

(Under er bilder av henholdsvis Astrid Westvang og Vivian Maier)

astrid-31

vivian-maier