Fototur til Nøgne Ø!

Fototur til Grimstad 2 juni 2013 for Tønsberg Kamera Klubbs medlemmer.

Vi besøker microbryggeriet Nøgne Ø , like nord for Grimstad, og her brygges tradisjonsrike øltyper. Her får vi omvisning i det aller meste av bryggeriet sammen med noen av de ansatte. Vi rigger også opp et ministudio og har med egne modeller som vi bruker. Utover dette er det ingen føringer. Du som blir med på denne eksklusive turen, tar bilder og finner frem noen av de beste bildene slik at bryggeriet kan benytte disse i sin portfolio. Autor blir kreditert på vanlig måte. Det er betalingen for at du får være med. Vi har fått tillatelse til å fotografere i pordukskjonsnlegget, på lageret og kanskje også i en flyttbar bar med tappe kran etc.

Det er plass til ca 12-14 fotografer så her er det først til mølla som gjelder. Felles avreise fra Statoil på Sem kl: 09:00. Du må regne med å bruke hele søndagen på dette og vi er vel tilbake rundt kl 21:00. Vi forsøker å fylle opp bilene og spleiser på utgiftene.

Vi spleiser også på litt pizza når vi kommer ned til bryggeriet om ingen har store motforestillinger.

Kanskje blir det en liten intern konkurranse også om beste bilde fra turen. Alle leverer inn 5-10 bilder til for visning på et medlemsmøte etter ferien.

Høres dette interressant ut? Påmelding til tonsbergkameraklubb@gmail.com innen 15 mai, merk EMNEFELT med GRIMSTADTUR, og her er det dato og kl.slett fra mailen som gjelder for påmelding etter først-til-mølla-prinsippet. De som får plass får bekreftelse på mail etter pinse.

Arr.komitèen:

Ole Johan Frogner og Svein Omdahl