Æresmedlemskap til Erik Tandberg

Etter den offisielle delen av årsmøtet, sist mandag, var det tid for heder og ære.

Øyvind Brodersen holdt tale for Erik Tandberg, TKKs fjerde og ferskeste æresmedlem.

Erik har vært medlem i klubben siden våren 1988, hvorav 16-17 år med ulike verv. Først og fremst som kasserer i mange år, men også som styremedlem og konkurranseleder. De siste årene har han hatt ansvar for medlemsregisteret, noe han vil fortsette med også i 2013, nå som del av styret.

Erik har vært med på 12-13 landsmøter. TKK var vertskap for fire, hvorav ett på Nord-Koster.

Punktlighet og oversikt er noe som kjennetegner Erik, han er alltid blid og på tilbudssiden. Totalt sett en stor ressurs for TKK.  Fotografering får han også tid til, hans bilde «Utsikt fra sanddynene» fikk f.eks. 3. plass i kåringen av «årets bilde 2012».

På facebook skrev Erik; «Hjertelig takk for honnøren, alle i TKK, og særlig til de som har trukket i trådene i denne anledning 🙂  Jeg kjente lite grann puls da jeg skjønte hvor dette bar hen 🙂  Vi har enda en tid foran oss».

Styret i TKK og alle øvrige medlemmer gratulerer så mye !

(foto: Heidi Omdahl)