Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Vestfoldfotografen 2013

VESTFOLDFOTOGRAFEN
I 2013 starter vi opp Vestfoldfotografen etter modell av Østfoldfotografen. (Østfoldfotografen har blitt arrangert i flere år av fotoklubbene i Østfold). Det blir innlevering samtidig med NM (15 april) og det blir innlevering i to digitale klasser. En  klasse  med fritt tema og en på tema. Tema blir «en drøm», samme tema som i NM. Innlevering skjer på samme side som innlevering til NM og Årboka.

http://www.nsff.no/cms/index.php?page=konkurranseinnlevering&knr=1509#k1509 

Offentliggjørelse av resultatet vil det bli fredag 7. juni på Holmen natursenter i Tønsberghttp://vestfold.miljostatus.no/msf_themepage.aspx?m=4331 med utstilling av et utvalg av bildene på Fotografiets dag 25. august i Horten.Vi satser på at  NSFF stiller med pokal og at Japan Photo med flere stiller med premie(r) .
 
Deltakeravgift 100 kr. pr deltaker uansett  deltagelse i en eller to klasser. Konkurransen blir åpen for alle NSFF medlemmer i Vestfold. Kom gjerne med innspill og tilbakemeldinger før 1.2.
Konkurransen blir utlyst 10. februar! Informer gjerne på møtene om dette allerede nå!
Håpet med Vestfoldfotografen er at det skal bli en aktivitet som knytter klubbene i Vestfold tettere sammen.En konkurranse og en utstilling i året vil bidra til at vi lærer hverandre bedre å kjenne. Den praktiske gjennomføringen av konkurransen håper jeg skal gå på rundgang mellom to og to klubber.
Vel møtt i 2013 til et godt samarbeid mellom Vestfoldklubbene
mvh
Øyvind Brodersen
Regionskontakt NSFF
tlf 920 48 875