Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Fra turen til julemarkedet i Gamlebyen i Fredrikstad.

Klar for nye opplevelser. Foto Erik Tandberg
På kafe. Foto Jorun Fjellanger
NIssefar i storform. Foto Monica Larsen
På motivjakt i vinterland. Foto Erik Tandberg
Hesteskyss må til for å få en god julefølelse. Foto May Britt Sørensen
Julegate. Foto: May Britt Sørensen

 

Turen startet kl. 9.30 fra Sem kirke.

Fire forventningsfulle fotografer samlet seg i én bil, med Monica bak rattet. Vi rakk ferja med god margin. Der traff vi to til i samme ærend.

I Østfold hadde snøen lagt seg på trærne, så det var som å kjøre gjennom et vakkert julekort.

Markedet skulle åpne kl. 12.00, men vi kom litt tidligere. Kulda bet oss i nesa, og vi fant ut at vi trengte å varme oss litt mens vi ventet. Vi fant fram til Råde bakeri, der vi fikk kjøpt både varm kaffe, sjokolade med krem og en deilig lunsj. Det ble et skikkelig høydepunkt! Etter hvert fikk vi selskap av enda et TKK-medlem. Til sammen var vi 7 stykker.

Vi delte oss opp litt, og gikk rundt på forskjellige steder, både på markedet og litt utenfor. Noen galleribesøk ble det også.

Det var mange fine motiv rundt omkring, og en del fristelser på markedet. Men etter hvert som tærne ble kalde og fingertuppene fikk en lett blåfarge, fant vi tilbake til konditoriet og litt mer varm drikke. Kafebesøk var veldig populært, og når vi i tillegg rakk to omganger på Råde bakeri, ble turen nærmest perfekt.

De siste bildene ble tatt i det skumringen så vidt begynte å senke seg. Litt kalde, men i godt humør vendte vi nesa hjemover. Ferja lå klar, og det var bare å kjøre om bord. Takk for en fin tur, alle sammen.

Til dere som deltok: Husk Sjokoransen!

 

Julestemning. Foto Erik Tandberg