Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Litt info fra TKK medlemsmøte i August 2022

Mandag ble høstens første medlemsmøte gjennomført. Det var gledelig stort oppmøte (årets største?) og godbitene sto nærmest i kø.
Først ble det en rapport fra flere av TKK sine grupper. Her fikk vi litt informasjon om hva som har skjedd, og om hva som skjer fremover. Det er mange som gjør en kjempejobb for at alle skal få et godt tilbud i klubben. HEIA DERE💪.
Det ble delt ut flere hederstegn til våre dyktige fotorafer Hans Ertzeid Mathisen, Tom Todesen og Kari Elisabeth Espeland. Gullmedaljen fra Trierenberg ble også lagt ut på «utstilling».Kan være et bilde av 2 personer og folk som står
 

Høydepuktet var selvsagt Gunnar Haug med bildene og ikke minst historiene fra sommerens tur til Svalbard. Dette var et inspirerende foredrag fra øverste hylle😀👌.Kan være et bilde av 1 person, står og skjerm
 

Historiens første «Tre På Rad» ble lansert og ble veldig godt motatt. Hørte det var flere som kunne tenke seg å være med neste gang.
Spenningen rund Sjokoransen var som vanlig til å ta og føle på….Kanskje ikke så rart, da premien er uforsvarlig mye sjokolade😎.
 
1 plass denne gangen var Vigdis Helmersen med bildet «Lett på tå»
Kan være et bilde av 1 person, sitter og jernbane
 
En solid 2 plass gikk til Erik Tandberg med bildet «TKK på sporet»
Kan være et bilde av 9 personer og jernbane
 
Det hele ble avsluttet med Kveldens Bilde som bestandig er en «høydare»
Takk til alle for en kjempekveld