Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Innleveringsfrist 2.Mai til gangbru-utstilling med tema «Sagabyen Tønsberg»

Tønsberg er i 2021 inne i et jubileumsår og markerer sine 1150 år som by. TKK ønsker å bidra med et fotografisk innslag og har valgt å sette tema «Sagabyen Tønsberg» til vår neste utstilling som skal opp på gangbrua ca 1. juni. 

Vi oppfordrer igjen våre medlemmer til å delta med bilder i denne utvelgelsen.

Ang temaet så nevner vi at det er byen som feirer, sikkert lurt å holde seg innenfor bygrenser og ikke ny/gammel kommunegrense. Hvis alle sender inn bilder av Slottsfjellet så konkurrerer du unødig hardt. Finn flere kjente ting ved byen, og mindre kjente. Lag bildene på «din» måte», la oss vise folk noe de ikke har sett før.

Dette er Tønsberg sin bygrense:
I nord: Frodeåsen – Tredjedammen – Byskogen
I øst: Slagendalen (vest for Vellebekken)
I sør: Grensegaten og Kaldnes
I vest: Jarlsberg

Følg tekniske krav som beskrevet under «innleveringer» på hjemmesiden og last opp maks 3 bildefiler i stor oppløsning. På gangbrua har vi kun bilder i breddeformat. Bildefilen kan gjerne beskjæres, men må beholde et nær 2:3-format. Dette for å unngå hvite kanter i rammene. Som for øvrig har mål 70×100 cm.

Jury: Jan Petter Bergan (juryleder) og Petter Berg, begge «ny»-pensjonerte fra Tønsberg kommune. I tillegg Mona Grann-Meyer. Juryen kan velge ut maks 1 bilde fra hver deltaker.

Frist for innlevering: Søndag 2.Mai kl 23.59.

Link innlevering:

 

Foto på webside: Henning Sværd. Tittel: Nordbyen.

Mvh utstillingsgruppa v/Erik Tandberg og Kristin B. Flote