NSFF inviterer. Fotokonkurranse i disse Covid-19 (korona) tider #helenorgehjemme

Selv-isolasjon og avlyste klubbaktiviteter kan tære på tålmodigheten og boblende skapertrang hos noen hver. NSFF inviterer derfor alle medlemmer til en impromptu fotokonkurranse med tittelen #helenorgehjemme!

Vi har vært så heldige å få flotte premier hos sponsor og samarbeidspartnere, her er det bare å la de små grå løpe løpsk og komme opp med gode bilder! Temaet er altså hjemmelivet, hvordan takler vi det? Det er fritt frem både med tanke på utførelse og tolkning; noen vil nok ty til svart-hvitt dokumentarfoto, andre perfeksjonerer muligens Rembrandt-lyssetting i hjemmestudioet, mens atter andre kanskje gyver løs på intrikate kompositt-portrett av kreative sjeler som ikke kan ut og leke? Les reglene nedenfor premieomtalene.

 

Link til mer info