Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Innlevering til gangbru-utstilling med tema «lang lukkertid»

Når sommeren og turistene er her, da ønsker vi å pynte gangbrua med en ny utstilling på gangbrua. Tenker vi henger opp bildene mot slutten av juni. Vi har valgt tema «lang lukkertid». Mange medlemmer har den type bilder allerede mens andre må ut og prøve seg på denne teknikken. Ikke nødvendigvis så vanskelig, men øvelse gjør mester 🙂 Vi ønsker som ellers gode bilder, en fotoklubb verdig. En ekstern jury avgjør.

Utstillingskomiteen oppfordrer stadig nye medlemmer om å sende inn bilder, sjansen er lik for alle hvis innleverte bilder holder kvalitet og er innenfor tema.

Følg tekniske krav som beskrevet under «innleveringer» på hjemmesiden og last inn maks 3 bilder. På gangbrua gjelder kun bilder i breddeformat. Og husk å ikke beskjære bildet for mye. Har du et ubeskåret bilde i formatet 2:3 så er det veldig nær det vi helst ønsker i gangbru-rammene. Mange bilder er fine å kutte litt på, men på gangbrua får de da mye hvite kanter. I vår nye ordning er det slik at man kan få med maks 1 bilde på brua, dvs at hele utstillingen på 12 bilder er representert ved 12 ulike fotografer.

Jury:  Harstad Fotoklubb.

Innleveringsfrist: søndag 19. mai kl 23.59.59.

Link Innlervering

Hilsen utstillingskomiteen v/Erik Tandberg og Kristin Breivik Flote.

Foto på hjemmesiden:  Grethe E. Nordby. Tittel:  «Waves».