Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Nyhetsbrev fra NSFF november 2018

Medlemmer har også fått denne på mail

 

Nyhetsbrev fra NSFF november 2018

Gjør klar til innlevering for NSFF Årbok 2018! Vi minner også om vår gunstige verdisaksforsikring,

I oktober ble årets Norgesmester i foto kåret, og NSFF vil gratulere John Colbensen fra Skodje fotoklubb med norgesmestertittelen – en flott anerkjennelse etter flere år med solide resultater i NM i foto! Fotoklubben på Sunnmøre har virkelig markert seg de siste årene, og også i år kom flere av Colbensens klubbkamerater høyt opp på listene. Sammenlagtseieren «Årets klubb» gikk i år til Stavangerklubben Lukkertid, og «Årets ungdomsfotograf» ble Cato Romero fra Trondhjems Kameraklubb. Sammenlagtresultatene ser du på nsff.no (https://info.nsff.no/blog/2018/10/09/norgesmester-i-foto-og-arets-klubb/) mens vinnerbildene vil bli presentert i NSFF Magasin i løpet av desember. NM-katalogen 2018 går i trykken neste uke, og sendes deretter ut til alle deltagere i årets NM. Gled dere!

———————-


Når vi først er inne på temaet bok: Innlevering for årets Årbok åpnes denne helgen på nsff.no. Logg deg inn på din side og klikk deretter på lenken «Bildeinnlevering» (http://www.nsff.no/skript/registrering_film_bilder_rd.php) øverst til høyre på nettsiden. Minn gjerne dine klubbvenner på å levere – alle klubber som har mer enn fem innleveringer er garantert å få minst ett bilde på trykk i Årboka. Husk at bilder som leveres må være tatt i løpet av 2018. Mer informasjon og regler for innlevering finner du på nsff.no (https://info.nsff.no/bli-medlem/nsff-arbok/).

———————-


Medlemsfordeler er en konkret verdi ved at klubben din er tilknyttet NSFF. Vi vil benytte anledningen til å minne om den svært gunstige verdisaksforsikringen hos If Skadeforsikring, her slipper du unna med inntil 1/3 av ordinær forsikringspremie (sammenligning foretatt med reell forsikringsavtale hos samme selskap). Du kan lese om forsikringsavtalen på nsff.no (https://info.nsff.no/bli-medlem/kameraforsikring/), og sende en e-post til økonomiansvarlig på okonomi@nsff.no for å melde din interesse.

Samarbeidet med Scoolo.club fortsetter (http://scoolo.club) – dette er et nettbasert fotokurs på norsk, der fokus er satt på formidling heller enn inngående tekniske forklaringer. Det er månedlige oppgaver og innleveringer som vurderes både av kursleder i en video, og andre kursdeltagere via en lukket facebookgruppe. NSFF-medlemmer får 30 % rabatt på medlemsprisen hos Scoolo frem til 15. desember ved å bruke koden x30 ved registrering. Det er ingen bindingstid, medlemskapet løper månedlig til det sies opp.

Går du med tanker om å stille ut fotografiene dine? Husk at CEWE Japan Photo tilbyr utstillingsstøttemot at deres logo printes på billedrammen. Du kan lese mer om dette og se hvordan det kan se ut her (https://info.nsff.no/om-nsff/sponsor/).

———————-


Fra 2019 blir NSFF med på Norsk Naturfotofestival! Vi stiller med informasjonsstand og en utstilling av naturbilder. Les om festivalen og vår deltagelse på nsff.no (https://info.nsff.no/blog/2018/11/27/nsff-i-samarbeid-med-norsk-naturfotofestival/). Du kan kjøpe festivalpass for kr 1050,- (ordinær pris kr 1250,-) dersom du bestemmer deg før nyttår. Benytt denne lenken for å kjøpe billett med NSFF-rabatt (https://www.deltager.no/norsk_naturfotofestival_2019_08032019_eb_NSFF).

———————-


I morgen er det 1. desember og NSFF Magasin gjentar suksessen fra i fjor med adventskalender. Hver dag kommer en ny sak om stort og smått som rører seg ute i klubbene. MEN, dette klarer jeg ikke alene! Har du et tips eller et bidrag så er det velkomment, send i så fall en e-post til magasinet@nsff.no. Følg kalenderen her: https://info.nsff.no/magasinet/.

———————-


Sett av i kalenderen: I 2019 blir det mange anledninger til å treffe fotovenner. I mars er det først Norsk Naturfotofestival på Ski i Akershus; helgen etter er det Landsmøte på Gardermoen, med faglig innhold i tillegg til årsmøtet og festmiddag. I mai blir det nye film- og fototreff: først 10.–12. mai på Lillehammer, deretter 24.–26. mai i Ålesund, i regi av Skodje fotoklubb og Ålesund kameraklubb. Verdens fotodag skal markeres helgen 17.–18. august over hele landet, mer om dette kommer snart!


Med vennlig hilsen
Birgit Fostervold (EsNSFF)
Konst. leder
Norsk Selskap For Fotografi


Alle henvendelser vedr denne artikkelen rettes til: leder@nsff.no