Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Innlevering til gangbru-utstilling med tema «Tønsberg i farger» NY FRIST 26.08.

Alle medlemmer ønskes igjen velkommen til en ny klubb-utstilling som skal henge på gangbrua fra midten av september til over nyttår. Vi har vært heldige og har denne gang engasjert redaksjonen i Tønsbergs Blad til å velge ut de neste bilder som skal skinne over gangbrua. Med en så lokal jury valgte vi å by dem tema «Tønsberg i farger»  ? Det betyr at du kan levere inn motiver fra hele Tønsberg kommune.

Veldig bra om flere nye medlemmer også sender inn bilder, sjansen er lik for alle hvis innleverte bilder holder kvalitet og er innenfor tema.

Følg tekniske krav som beskrevet under «innleveringer» på hjemmesiden og last inn maks 3 bilder. På gangbrua gjelder kun bilder i breddeformat. Og husk å ikke beskjære bildet for mye. Har du et ubeskåret bilde i formatet 2:3 så er det veldig nær det vi helst ønsker i gangbru-rammene. Mange bilder er fine å kutte litt på, men på gangbrua får de da mye hvite kanter. Fra nå får man med maks 1 bilde på brua, dvs at de 12 utvalgte bildene er innlevert av 12 ulike fotografer.

Jury:  Tønsbergs Blad v/redaksjonen.


Ny innleveringsfrist: søndag 26. august kl 23.59.59. Link  Innlevering  


 

Hilsen utstillingskomiteen v/Erik Tandberg og Kristin Breivik Flote.

Foto på hjemmesiden:  Eva Berg. Tittel:  «Høst ved kystkultursenteret»