Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Innlevering til utstilling på Active Hotel – tema «Perler i Tønsberg og Færder»

Vår første utstilling på Active Hotel blir et nært og kjært tema, styret i TKK og hotellet har nå ønsket seg «Perler i Tønsberg og Færder». Det skal TKK få til på en fin måte. De fleste medlemmer har gode motiver å bidra med til dette og vi ber gjerne det enkelte medlem om å ta en ny titt på bilder som tidligere er levert til f eks tema «Med skråblikk på Tønsberg by» eller «Vestfoldperler». Eller fra «Nøtterøy-boka» for de som leverte til den. Vi har også et par uker på å gå ut og ta noen nye vårbilder fra distriktet vårt.

(Det var i utgangspunktet ønsket bilder med tema «Hvalfangshistoriens spor sett i nåtid» Det ble litt for utfordrende å få tatt slike bilder mot slutten av en lang vinter og dette prosjektet er utsatt. Det er ønskelig fra hotellet å komme tilbake til det igjen).

Det er mulig at hotellet ønsker å gjøre noe mer utav våre bilder, f eks kan det være ønskelig å utsmykke endel hotellrom. Styret i TKK vil håndtere dette som en ny sak ift medlemmene.

Hotellet ønsker også å lage til noe morsomt for fotografene i «åpningen» av utstillingen i mai.

Følg tekniske krav som beskrevet under «innleveringer» på hjemmesiden og last inn maks 4  bilder pr deltaker. Husk å ikke beskjære bildet for mye. Vi skal på Active Hotel fylle ca 26 liggende rammer + 7 stående rammer. Litegrann justering kan komme når rammene snart skal skrus opp. Husk å tenke på begge disse formater når du leter opp dine perler til denne utstillingen.

Innleveringsfrist: forskjøvet 1 dag til mandag 30. april kl 23.59.59. Link  Innlevering                                               

Jury:  Lokal jury med bidrag fra Active Hotel og TKK.

Hilsen utstillingskomiteen v/Erik Tandberg og Kristin Breivik Flote.

Foto på hjemmesiden:  Lillian Krona. Tittel:  «Stauper»