Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Juryworkshop MANDAG 22. JANUAR KL 1830

JURYWORKSHOP MANDAG 22. JANUAR KL 1830

PÅ Eik i Møtelokalene våre

Lyst til å lære/erfare litt om juryering av bilder?
Hvordan foregår det ? Sett av mandag 22.januar.
Da arrangerer klubben en såkalt juryworkshop!

Først en liten innledning om det å juryere bilder. Hva ser en etter og hvordan er arbeidsflyten/logistikken i bildejuryering / vurdering. May Britt Sørensen, Bjørgulf Brevik og Øyvind Brodersen vil dele sine  erfaringer i juryarbeid

Deretter deler vi oss inn i grupper på 5  som får utlevert de samme 20 bildene. Ila  en liten time eller litt mer finner gruppene frem til 1,2 og 3 plasser samt noen antatte.

Til slutt går vi gjennom resultatene gruppene har kommet frem til

Spennende da å se gruppenes forskjellige resultater!

Vi ønsker dere med erfaring fra juryeringsarbeid og dere som har  lite eller ingen erfaring på området velkommen til denne workshoppen!

Tanken videre er å bli litt mer aktiv med å juryere andre klubbers konkurranser.

Infoen om denne workshoppen er tidligere lagt ut på TKK`s facebookside og det har vært god respons, over 25 har vist interesse og det er utrolig inspirerende og  gøy med så stor deltagelse 🙂

Vi ønsker at dere som deltar på workshoppen finner frem ett av deres  bilder  som dere sender inn til eposten: bildejury2018@yahoo.com  Bildet må være maks 2400mpx på lengste side og ikke overstige 3 MB.

Frist for innlevering er 22.1 kl 2359! Disse bildene vil bli juryert av 3 ulike juryer ila februar. Resultatene  vil bli presentert på medlemsmøte 19.mars  og det blir premier til vinnere !

Vel møtt!

Link arrangement Facebook : 

Øyvind Brodersen

 tlf 920 48 875