Medlemsmøte Mandag 27. november 2017 – kl. 18.30 – 21.30- foredrag med Jørgen Johanson

Medlemsmøte – foredrag med Jørgen Johanson Mandag 27.

november 2017 kl. 18.30 – 21.30

Auditoriet – Grenaderveien på Eik

KB Tema: Fritt – Sort/Hvitt Kommentator: Jørgen Johanson

Det serveres Gratis kaffe og kaker Jørgen om seg selv: «Jørgen Johanson er en ivrig amatørfotograf. Til daglig har han jobbet med utvikling av programvare for forskjellige bedrifter i Oslo-området. Han har imidlertid kombinert fotografering og reising i mange år. For noen år tilbake tok han fri i to perioder hver på 2-3 år for å kunne fokusere 100% på reising og fotografering. De fleste reisene har gått til Asia, men han har i de senere årene også gjort noen turer til Afrika. Han vender stadig tilbake til både Kina og India. Områder med tibetansk kultur og Himalaya fasinerer ham spesielt, både natur, kultur og menneskene der.»