Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

Innlevering til gangbru-utstilling «med skråblikk på Tønsberg by»

TKK har i år 70 års-jubileum og utstillingskomiteen ønsker til neste utstilling å fokusere litt ekstra på byen vår, Tønsberg by. Utstillingen skal opp første helga i mai og henge til ca 1. september. I samråd med styret har vi satt tema “Med skråblikk på Tønsberg by”. Medlemmene som ønsker å levere må også forholde seg til de øvrige kriterier, se vår instruks til juryen:

“Utstillingskomiteen i TKK ønsker at det til gangbrua blir vurdert og antatt 12 liggende bilder som først og fremst er innenfor hovedtemaet, Tønsberg by. Med dette menes i denne anledning byen/bykjernen. Med skråblikk på Tønsberg by er vi  ikke ute etter de mest klassiske motivene, men en annen vinkling på det som ligger for våre føtter i byen vår. Vi tenker at både byens borgere og turister gjennom sommeren skal oppleve gangbrua med bilder av den Tønsberg de ikke har sett før. Kanskje noe som gjør dem nysgjerrige på hvor motivet helt konkret er i byen, noe som stimulerer til ytterligere interesse for og utforsking av Tønsberg by. Kanskje en urban opplevelse, eller bare den trivielle. Det viktige er steder og ting, eller opplevelser man ellers ikke senser ved første blikk.

Maks 3 bilder kan innleveres, kun liggende bilder. Prøv å ikke avvike mye fra opprinnelig 2:3-format, rammene er i 70×100 cm. Se egen innleverings-info.

Innleveringsfrist: søndag 26. mars kl 23.59.59.  Jury:  Holmestrand Fotoklubb. 

Innleverings link: seo-link-button

Mvh utstillingskomiteen v/Erik Tandberg og Kristin Breivik Flote.

Foto på hjemmesiden:  Aphinya Liland. Tittel:  «Støperiet».