Discover More naked girls ebony cheerleader babes shows booty while sharing cock. anal porn www.viet69hd.com

FØR OG NÅ BILDER Tønsberg

Som initiativtaker vil jeg invitere interesserte medlemmer I TKK til å delta i dette! Du skal ta det  samme ståsted/utsnitt I dag som noen utvalgte eldre bilder er tatt fra/til.

14939337_1405014502861788_5072742141841822712_o


 Vi (Øyvind Brodersen og Turid Skilbred ) har opprettet en Facebook gruppe som vi har lagt ut aktuelle bilder på. Den vil bli tilgjengelig for interesserte medlemmer I Tønsberg Kamera Klubb fra 2.des. Bildene vil også bli lagt ut på klubbens hjemmeside. 

Det er plukket ut ca 25 bilder som vi fotograferer på samme ståsted I dag. Av disse plukker vi ut 12 gamle og 12 nye til slutt. En jury vil plukke ut de endelige bildene.

NB! Dere som ønsker å være med må registrere dere på mailkonto: forogna@gmail.com. Dere vil da få tilgang til facebooksiden og bildene.Har du gamle bilder fra 80 og 90 tallet du  mener kan egne seg til dette sender du de også til denne eposten . 

Nye bilder som blir tatt sendes også til forogna@gmail.com

Vi har antydet 16 -24 bilder (både gamle og nye bilder) i den ferdige utstillingen.  Det er foreslått en Bildestr på 40 x60 og at vi bruker skumplater fra Japan photo. Vi er imidlertid åpne for andre str og løsninger også hvis det blir bedre og billigere.

Vi har pr dags dato 2 til 3 steder å stille ut bildene.

Det kan  også være aktuelt å lage  eller kalendere med bildene og forhåndsselge evt. 

Kanskje en institusjon eller bedrift har lyst til å bidra økonomisk eller kjøpe utstillingen etterpå?

Vi hadde en tilsvarende utstilling for ca 12 år siden som ble veldig godt mottatt

Mvh

Øyvind Brodersen 

Medlem TKK