Ungdomsgruppen TKK

TKK Undomsgruppe tar en pause

 


 

Ungdomsgruppa er et tilbud for ungdommene i Tønsberg Kameraklubb hvor vi samles for å lære, lære bort og fotografere sammen.  Hovedfokuset er ungdom mellom 14 og 18 år men du er velkommen om du er litt utenfor denne alderen også. Vi møtes ca hver tredje uke, som regel på torsdager. Stedet er Storgt. 20, inngang fra Conradisgt vis à vi biblioteket. Det står skilt på døra.

Møtetidspunkt er fra kl 18:00 til 21:00.

 


 

Høstens møter 2016

i ungdomsgruppa

 Alle kvelder kl 1700

   


Ungdomsgruppa har egen utstillings vegg på Kilden kino, er delaktige i utstillingene på Kaldnesbrua, deltar på nasjonale og lokale fotokonkurranser. Men det viktigste er at man har det gøy med hobbyen sin. Vi har fokus på bli en bedre fotograf og bli dyktigere både til å finne ut av hvordan kameraet og fotoredigeringsprogram funker.

Du er selvfølgelig velkommen til å komme på møtene våre for å hilse på selv om du ikke har blitt medlem enda. Medlemskap for skoleelever og studenter er kr 375 i året i Tønsberg Kameraklubb. Innmelding skjer ved å sende inn ett skjema som du finner HER.

Ungdomsgruppa har en egen facebookside der bare ungdomsmedlemmene har tilgang.

Ungdoms medlemmene oppfordres til også å benytte seg av alle de andre tilbudene Kameraklubben har. Det skjer mye gjennom året, følg med i klubb kalenderen på Tønsberg Kameraklubb sin hjemmeside: http://tonsbergkameraklubb.no (til høgre på sida).

 


 

Kontaktpersoner for ungdomsgruppa er

Heidi Omdahl tlf: 45 28 20 67,  mail: heidi.omdahl@online.no

Torstein Gamst, tlf: 404 84 884, mail: torsteingamst@gmail.com